כיצד מכינים בחברות את הופלה?
האם חותכים אותו לחתיכות קודם האפייה, ומכניסים אותו לתנור כשהוא כבר חתוך.
או שאופים פלטה גדולה של ופלה, ולאחר האפייה חותכים אותה לרצועות?
ונפקא מינה -
האם חתיכת ופלה נחשבת 'שלם' לענין קדימה בברכות.
אם אופים אותו חתוך - לכאורה הוא שלם, כמו לחמנייה וכו'.
ואם חותכים אותו לאחר מכן - אינו שלם.
האם חותכים אותו לחתיכות קודם האפייה, ומכניסים אותו לתנור כשהוא כבר חתוך.
או שאופים פלטה גדולה של ופלה, ולאחר האפייה חותכים אותה לרצועות?
ונפקא מינה -
האם חתיכת ופלה נחשבת 'שלם' לענין קדימה בברכות.
אם אופים אותו חתוך - לכאורה הוא שלם, כמו לחמנייה וכו'.
ואם חותכים אותו לאחר מכן - אינו שלם.